Via de bank

Het project La Recidencia del Cap de l’eau biedt meerdere villa’s aan vanaf het bedrag 550.000 Dirham, in euro’s komt dat neer op omgerekend € 51.000,-. Bij het bedrijf “Lhaj el Qaiti” ondersteunen wij onze cliënten ook bij het afsluiten van een lening bij de bank. Dit is voor de cliënten die niet in aanmerking komen voor een renteloze lening zoals hierboven beschreven.

Info

Waar kunnen wij u in ondersteunen?

Vanwege ons netwerk bij de Marokkaanse bank, kunnen wij onze cliënten ondersteunen in een verlaging van de reguliere rentepercentage dat bij de bank wordt gehanteerd. Bij deze constructie hanteren wij de volgende voorwaarden:

Voorwaarden

- Een deel van het bedrag direct inleggen, dit bedrag is weliswaar lager dan het inlegbedrag bij onze unieke renteloze lening. - Voor het resterende bedrag word een hypotheek afgesloten bij de bank. Bij deze hypotheek wordt u zoals eerder beschreven ondersteund om een lagere rentepercentage te verkrijgen.

Meer informatie?

Zoals u kunt zien hebben wij meerdere financieringsmogelijkheden om uw droomvilla te bekostigen. Indien u meer informatie of advies wenst, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

"Levend in een droom" Contact