La Residencia del Cap de l’eau

La Residencia del Cap de l’eau is een project dat is ontwikkeld door het bedrijf “Lhaj el Qaiti. Het project is van start gegaan in het jaar 2014 en zit momenteel aan zijn eind. Wij van het bedrijf “Lhaj el Qaiti” zijn vereerd dit prachtige project aan u te presenteren middels deze site. Met dit project, dat 30 villa’s telt, is de kans aangebroken om uw droomvilla te kopen.

Het project is gevestigd in het nieuwe gedeelte van de stad, genaamd “Nieuw Cap de l’eau”. Het strand is op loopafstand verwijderd van het project. In de buurt heeft u ook de bekende rotsen van Cap de l’eau, waar u een verkoelende duik kunt nemen in de azuurblauwe zee.

Verder zijn zowel de haven als de velen traditionele visrestaurants niet ver gevestigd van het gerealiseerde project. Met de projecten die de Marokkaanse staat gepland heeft voor Cap de l’eau, zal ook de waarde van uw toekomstige villa aanzienlijk stijgen. Zo is er in dezelfde straat ook een middelbare school gevestigd en is er een grote 4-baans weg in aanleg nabij het project die leiden naar Nador en Saidia. Deze ontwikkelingen zullen welzeker bijdragen aan een stijging van de waarde van uw aankoop.

Kortom een investering in dit project is een investering in uzelf, want bij een aankoop van een villa woon je ruim, rustig en centraal in Cap de l’eau, waarbij je op ieder gewenst moment de drukte, de natuur en de cultuur kunt opzoeken in dezelfde regio. Verder vergroot u op deze manier ook uw kapitaal met de stijging van de markt in het vooruitzicht.

Voor verdere vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met een van onze contactpersonen.